„ÉLETET ADÓ VIZEINK”

 

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. és a Békéscsaba Árpád Gyógy– és Strandfürdő

rajzpályázatot hirdet

A pályázat célja felhívni a figyelmet legnagyobb kincsünkre, a vízre.

Várjuk mindazon óvodások és általános iskolások jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, számukra miért fontos, a víz, vízkincsünk védelme.

Pályázati feltételek

Pályázók köre:

·         Békés megyében élő (lakó) óvodások és általános iskolások pályázhatnak.

·         A pályázók több pályamunkával is nevezhetnek.

·         A kiírók három kategóriában várják az alkotásokat:

  • óvodás;
  • általános iskola alsós;
  • általános iskola felsős korcsoport.

A pályázat tárgya:

·         A fenti korcsoportok tetszőleges technikával elkészített A/4-es, illetve A/3-as alkotásait várjuk  a megjelölt témában.

·         A pályázatnak tartalmaznia kell az alkotó neve és címe mellett a törvényes képviselője (szülő) nevét címét és elérhetőségét.

A Pályázat beküldési feltétételei:

·         A pályázatokat kitöltött nevezési lap csatolásával együtt kérjük beküldeni. A nevezési lap tartalmazza a pályázó nevét, elérhetőségét (cím, telefonszám, e-mail cím), tanulmányi helyét (intézmény neve, címe, elérhetősége, csoport és osztály), az esetleges felkészítő vagy segítő nevét, elérhetőségét.

·         A pályázatokat lezárt borítékban postai úton, vagy személyesen a következő címre kérjük eljuttatni: Alföldvíz Zrt., PR iroda, 5600 Békéscsaba, Dobozi út 5. A borítékra kérjük ráírni: Rajzpályázat.

·         Amennyiben a pályázattal kapcsolatban további információra van szükségük, keressék az Alföldvíz Zrt. PR Irodáját a 66/523-200 (1404-es mellék) telefonszámon vagy a pr@alfoldviz.hu címen.

·         A pályázatok beérkezési határideje: 2013. 04. 19. 00:00 óra.

·         Nevezési díj nincs!

·         A pályázati munkákat a kiírók által felkért bíráló bizottság fogja értékelni.

·         A legjobb alkotásokat a kiíró ajándékcsomaggal jutalmazza.

 

Az eredményhirdetésre 2013. április 22-én, a Föld Napján kerül sor, a sajtó nyilvánossága előtt az Alföldvíz Zrt. székházában (5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.)

A pályázat kiírója nem vállal felelősséget a beérkező pályamunkák tartalmáért. A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályázatra beérkező pályamunkákat a későbbiekben a szerző feltüntetésével, külön díjazás nélkül részben vagy egészben felhasználja.